Novosti

Prosinac u Zagrebu: Drugi Happy FEST okuplja ponajbolje hrvatske zabavnjake!

Dvaput je dvaput! Nakon prošlogodišnjeg spektakla u zagrebačkoj Areni na kojem su nastupili Mate Bulić, Dražen Zečić, Željko Bebek, Zlatko Pejaković, Jole i Maja Šuput, krajem godine spremamo još jednu veliku feštu – drugi Happy FEST.

Mjesto radnje: Boćarski dom. Vrijeme radnje: 20. prosinca. Tko nastupa? Vigor, Minea, I. Bee, Ella, Siniša Vuco i Miroslav Škoro!

Dok na Happy FM-u čekamo neka gostovanja uoči Happy FEST-a u organizaciji Happy FM radija, nedavno nam se, s venezuelanskog otočića u Karipskom moru – Isla Margarita – javio Vuco. Ako ste se pitali što Vuco radi na Karibima – uređuje stan u koji uskoro namjerava preseliti te se sprema za nastup u Boćarskom domu i Happy FEST-u, festivalu na kojem je obećao ostaviti ‘dušu na terenu’ obzirom da mu je on ujedno i zadnji veliki koncert za pamćenje radi kojeg poteže u Hrvatsku s druge strane svijeta.

Ima Vuco još obećanja pa je tako svim svojim obožavateljima dao riječ da će doživjeti ‘veliko iskustvo’, šarolikost pjesama, pamtljive pjesme, hitove, te pravu žestoku izvedbu i Vucu u najjačem izdanju.

Osim Vuce, za spektakularnu zabavu na Happy FEST-u pobrinut će se još domaćih izvođača, među njima kraljice hrvatske dance scene devedesetih Minea, Ivana Banfić i Ella. Za romantični dio večeri bit će zaslužna grupa Vigor koju predvodi karizmatični frontmen Mario Roth koji je publici obećao nezaboravnu noć. Na koncertu najvećih hitova, koji se održava drugu godinu za redom nastupit će i Miroslav Škoro.

Osigurajte svoje mjesto na najboljem festivalu domaće glazbe već danas, kupnjom ulaznica koje su dostupne putem Eventim sustava.

KTC