Novosti

Dražen Zečić najavio veliki koncert u Lisinskom u listopadu

Jedan od najtraženijih pjevača hrvatske zabavne glazbe i tekstopisac Dražen Zečić u studiju Happy FM-a najavio je u četvrtak veliki koncert u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 2. listopada ove godine. Glazbena karijera Dražena Zečića traje dulje od tri desetljeća, a u Lisinskom – sinonimu za vrhunski glazbeni proizvod i doživljaj, dvorani koja ove godine slavi 50 godina izvrsnosti održat će svoj drugi koncert u karijeri.

‘Kišni dan, u duši sunce’, ušao je Zečić u studio s gitarom u ruci i najavio koncert u Lisinskom na želju mnogih prijatelja i publike. U Lisinskom će nastupati uz prateću grupu Banana, orkestar Josipa Cvitanovića, pratećim vokalima Brankicu Jovanovski i Tea Brajčića, dok je prijatelje, kolege i goste s estrade ostavio za sada neotkrivenima i kao dio iznenađenja.

‘Prvi puta radim ovakav koncert, do listopada imamo dovoljno vremena za pripremit se i vježbati s orkestrom. Imamo dovoljno vremena spremiti jedan nastup drukčiji od onog stadionskog nastupa’.

Zečić do tada radi punom parom, te priprema tri dueta. Jedan izlazi kroz mjesec dana, idući za tri, a osim dueta do Lisinskog će biti spremne i dvije tri nove pjesme. Trenutno radi na 16 pjesama, no što će izići ovisi o mnogim parametrima, kaže nam Zečić.

Iz jedne, kako glazbene tako i kronološki zrele faze svog života Dražen Zečić će u Lisinskom kroz ‘jedini posao na svijetu koji može raditi’ ispričati život opjevan u nekim od najvećih hitova domaće zabavne glazbe u repertoaru po mjeri svakog uzrasta, a na njemu će se naći uspješnice poput Ima li nade za nas, Boem u duši, Nitko nema dva života, Govore mi mnogi ljudi, Pokidat ću lance sve..

Karte za koncert 2. listopada su u prodaji, a mogu se kupiti na stranici ulaznice.hr i blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.