Novosti

Maja Šuput: Nenad mi je rekao da izgledam kao opanak, a Bloom…Bloom će hrmbati od jutra do sutra

Pretposljednja rujanska gošća Special Happy Showa bila je jedna od najsvestranijih pjevačica domaće zabavne glazbe – Maja Šuput, koja osim duge uspješne pjevačke karijere, podjednako uspješno vodi i svoj brand Majushka, a i sami ćete vidjeti da se podjednako dobro snalazi uglavnom u svemu čega se primi. U pravilu u petoj brzini, jedva je pronašla vremena za gostovanje, no kao pravi profesionalac s dobrom disciplinom stiže sve, osim dovoljno spavati.

Nakon ‘laganijeg’ ljeta, s rujnom je krenula sezona svadbi, evenata, koncerata i promocija, veli Maja: ‘da si uzmeš pištolj i pucaš’. Šminkam se u autu, pišem mejlove u autu, sama vodim Instagram jer me to veseli i na toj sam platformi napravila super biznis, radim i Majushku.

Od toliko obaveza – svaki dan si kažem ma neka sve ide vrit, no nisam neprofesionalna, a i bojim se karme, pa ne mogu nekome lagati i samo reći ‘nisam stigla’. Godinama sam se, kako bih ubrzala stvari, po aerodromima izvlačila da sam trudna ili da imam slomljenu nogu (u gipsu) jer te onda voze u invalidskim kolicima i ne moraš čekati red, nego ideš kao priority ili diplomata. I evo na kraju sam slomila prst.

Majushka

Ideja mi je pala napamet kada bi prvi red na koncertima uvijek vikao Majo daj nam nešto svoje. Krenuli smo sa šiltericama, majicama i kapama. Danas je to preraslo u ozbiljnu proizvodnju, a kada je došao merch mikrofon postao je bestseller. Razvili smo se od tada u sto frontova, dječja kozmetika, šminka, deterdženti, odradili smo tonu domaćih i međunarodnih suradnji, a za idući mjesec tek pripremamo ne buru, već bombu! Ne mogu vam otkriti što.

Bloom i Florida

Jednom, kada Bloom poraste i upiše koledž na Floridi, tamo ću otvoriti mali ekskluzivni boutique hotel, gdje ću moći raditi svih 12 mjeseci kroz godinu. Hotel će biti izuzetno skup, no obzirom da sam pokupila najbolja moguća znanja iz turizma napravit ću to.

U posao svojih suradnika, frizera, stilista, fotografa, šminkera i drugih se ne petlja, kaže, jer ih je i odabrala da posao rade profesionalno i bolje od nje te im u potpunosti vjeruje. ‘Događaju se greške, no na tu količinu posla moraš se poskliznuti, to je život.

‘Da se mene pita, bila bih u jednoj ili dvije boje, klasično i dosadno, kakva sam doma, no na sceni volim šokirati, bila bi mi uvreda da prođem nezamijećeno, volim izazvati raspravu, ne bih voljela da moje pojavljivanje ne izazove reakciju jer nemam vremena za to. No, kada idem do dućana, pitaju me trebam li još boca’, kaže nam Maja pa dodaje: privatno se ni ne češljam, muž mi kaže da doma izgledam kao opanak, častimo se mi tako pa smijemo, po danu folklor po noći Dior’.

Trachevi

Parfeme će odabrati prije cvijeća, a sama ih ne voli kupovati drugima ‘jer je vjerojatnost da ćeš pogriješiti velika. Kupujem ih jedino ako sigurno znam što netko voli nositi’.

Od najurnebesnijih tračeva koje je o sebi čula je da moj muž uopće nije moj muž već je angažirani turski glumac koji mi samo glumi muža. Osim toga jedan od boljih tračeva je da uopće nisam bila trudna, već sam imala surogat majku, a da sam ja za slikanja stavljala jastuk.

O operacijama i tome što sam sve čula da sam operirala neću niti pričati. …priča se da sam operirala baš sve’.

Više o Majinim anegdotama s turneja, o Bloomu, koliko je keša najviše primila na nekoj svadbi, Severini, taštini i egu uskoro pogledajte i poslušajte ovdje.