Novosti

Dražen Zečić očekivano rasprodao KD Lisinski

Kišom opranog, svježeg, čak štoviše, morskog zraka nakon proteklih desetak dana nesnosnih vrućina, no i poslom prenatrpanog ljetnog rasporeda udahnuo je i Dražen Zečić, tekstopisac i jedan od najtraženijih pjevača hrvatske zabavne glazbe koji ovih dana zasluženo s obitelji odmara na dalmatinskom otoku Braču, na kojem trenutno najradije spava, šeće unučicu i uveče karta.

Ne bismo ga ometali na godišnjem, obzirom da mu je ljeto bilo veoma radno, da za to nemamo itekako dobar razlog, a to je činjenica da je nedavno rasprodao svoj koncert u dvorani Vatroslav Lisinski zakazan za manje od mjesec dana, točnije 2. listopada.

Zečić će u Lisinskom nastupati uz prateću zadarsku grupu Banana i orkestar Josipa Cvitanovića, dok prijatelje, kolege i goste iznenađenja s estrade čuvamo kao šećer na kraju, odnosno samog koncerta.

Za nastup se treba dobro pripremiti, stoga će kratak godišnji veoma brzo zamijeniti život u zagrebačkom studiju gdje ga čekaju pripremljene pjesme, neke treba dovršiti, a za neke se već i spotovi snimaju. Otkrio nam je da će promocija barem jedne od novih pjesama sigurno biti u Lisinskom.

TOMMY