Novosti

Posljednji veliki koncert u Hrvatskoj Vuco će imati na drugom Happy FEST-u u Boćarskom domu

U moje ime mogu samo reći, zvuči kao floskula, ali ostavit ću dušu na terenu, u Boćarskom domu, osim duše jedno veliko iskustvo, šarolikost pjesama, pamtljive pjesme, hitove, bit će izvedba prava žestoka, bit će to jedan Vuco u najjačem izdanju, ja to mogu obećati, ima dovoljno vremena za pripremu, to će biti to – dođite!

Popularni glazbenik Siniša Vuco, gostovao je nedavno u Special Happy Showu i otkrio nam kako ga je osvojila Venezuela gdje se uskoro namjerava preseliti. Najavio je novi solo album, duet s Halidom Bešlićem, Lidijom Bačić, ali i zadnji veliki koncert za pamćenje – Happy FEST u Boćarskom domu 20. prosinca radi čega će s drugog kraja svijeta, točnije iz Južne Amerike doći u Hrvatsku.

Vuco će se za Happy FEST pripremati na venezuelanskom otoku Margarita, koji se nalazi na Karipskom moru. Nedavno je prvi put bio u Južnoj Americi, ali mu se toliko svidjelo da je odlučio kupiti stan i preseliti tamo, a u Hrvatsku će doći samo kako bi održao svoj zadnji veliki koncert.

Isla de Margarita – to je najljepše mjesto na svijetu. Osjetio sam da ljudi imaju dušu, da žive po starinski, skoro bez tehnologije, meni se to sviđa i taj temperament tamo, jezik, snimat ću pjesme i pjevati na španjolskom…

Na novom albumu još nema stranih pjesama, ali ima starih u novom izdanju i sve to moći ćemo poslušati na drugom Happy Festu.

Osim Vuce, za spektakulanu zabavu na Happy FEST-u pobrinut će se još domaćih izvođača, među njima kraljice hrvatske dance scene devedesetih Minea, Ivana Banfić i Ella. Za romantični dio večeri bit će zaslužna grupa Vigor koju predvodi karizmatični frontmen Mario Roth koji je publici obećao nezaboravnu noć. Na koncertu najvećih hitova, koji se održava drugu godinu za redom na najpoznatijoj zagrebačkoj pozornici, nastupit će i Miroslav Škoro.

Osigurajte svoje mjesto na najboljem festivalu domaće glazbe već danas, kupnjom ulaznica koje su dostupne putem Eventim sustava.