Novosti

Begini na Happy FM-u predstavili Lili – svoju novu pjevačicu

Gosti ovotjedne emisije Special Happy Showa bili su Begini koji su slušateljima predstavili svoju novu frontmenicu Lily – Ljiljanu Galić, koja je početkom dvijetisućitih bila jedna od najvećih uzdanica bosanskohercegovačke glazbene scene, ali s koje se iz privatnih razloga povukla. Ipak, glazba je njezin život i na ponudu Begina odmah je pristala. Simpatična glazbenica otkrila je da voli puno spavati što je ponekad razlog nesuglasica u bendu. Uz smiješak je prihvatila i neobičan zadatak gosta iz prethodne emisije i ošišala voditelja Elvisa Mehičića.

Podsjetimo, prije gotovo godinu dana Mario Budišćak objavio je da se povlači s glazbene scene i prestaje biti pjevač grupe Begini, te rastužio brojne obožavatelje.

Razišli smo se u najboljem redu što se tiče posla, a naravno da smo i dalje prijatelji i pijemo kave, čujemo se, družimo se. Mario je bio zaštitno lice benda više od 20 godina i sad ti moraš napraviti nešto da još uvijek zanima publiku i ljude, da te zovu da sviraš, dosta teško nam je to palo. Međutim mislim da se dobro nosimo s time, imamo naše novo lice koje je sigurno puno ljepše od Marija, sorry Mario – našalio se Jura Frdelja.

Spontano je bilo, ja sam jako dugo u ovom poslu, imam puno kilometara u nogama, dečki su to prepoznali, pozvali su me, nije bilo razloga da ne uđem u Begine. Puna sam novog elana i želje za uspjehom – dodala je Lily koja je u bend stigla zahvaljujući preporukama zajedničke kolegice i prijateljice.

Moramo zahvaliti Ivani Marić koja nam je preporučila Lily, kada smo došli na ideju zašto ne bi probali sa ženskim vokalom, za nju smo čuli samo najbolje i ona to uspješno opravdava – zaključio je Jura.

No, iako kratko surađuju stignu se i posvađati.

Manje više na svakoj probi i svakoj svirci što se tiče nas dvoje – priznala je simpatična pjevačica.

Da, da, baš vodimo borbe ali to je pozitivno, jer ona je temperamentna, a ja sam još gori, ali ono što je najbitnije izađemo s probe i iz studija da je sve super.‘ Lily voli jako dugo spavati, znači proba je u pet popodne, ona kaže nemojte tako rano – otkrio je pjevač.

Moram ispričati situaciju od nekad prije Begina, ja sam prispala navečer na svirku u sedam i pol navečer, prispala!

No, u emisiju je stigla i prije vremena i uspješno odradila izazov koji je dobila od glazbene legende Darka Domijana. U svega par poteza ošišala je voditelja Elvisa Mehičića gotovo na ćelavo.