Novosti

Tamburaši otkrili kako su spasili Maju Šuput: Pokvario joj se auto, nismo imali mjesta u kombiju, ali za nju smo našli

U Special Happy Showu gostovao je tamburaški sastav – Vranac. Dečki dolaze iz okolice Vinkovaca, spoj su mladosti i iskustva, a povezala ih je ljubav prema tamburi i prijateljstvo koje njeguju od malih nogu. Najčešće nastupaju na svadbama, gdje su neki od njih upoznali i svoje bolje polovice. Kao pravi Slavonci Franjo Sarić i Marko Božičević slušateljima su pokazali da su uvijek spremni za dobar bećarac, ali i pružiti ruku pomoći pa su tako jednom prilikom spasili kolegicu Maju Šuput.

Može li se u Hrvatskoj od glazbe živjeti? – upitao ih je voditelj Elvis Mehičić.

Pitanje je na mjestu, ovisi što smatraš pod živjeti… – odgovorio je frontmen Marko.

Ima puno primjera, samohrana majka radi u trgovini za neku minimalnu plaću i odgaja djecu i žive, tako da bilo bi nezahvalno reći da se ne može, može se živjeti, ali nije to ne znam što, barem u ovoj našoj branši. Zaključit ćemo ovako, ok se može živjeti, ali uvijek se može bolje. Nas smo sedmorica u bendu i nas sedmorica smo zaposleni svi, a u naše slobodno vrijeme imamo bend, sviramo, pjevamo i nadam se da veselimo druge ljude.

Kao pravi Slavonci uvijek su spremni pružiti ruku i pomoći, pa su se tako pokazali i kada je kolegica Maja Šuput bila u pitanju.

Mi smo stali na odmorište, išli smo na snimanje službenih fotografija za bend, išli smo opušteno, nije nam se žurilo, svaka benzinska je bila naša jer kupimo premalo soka, vode, kave…i tako smo stali na tu benzinsku gdje je Maja Šuput bila s prijateljicom, nažalost nešto im se dogodilo s autom, prekrasan ogromni auto ali nije htio upaliti, nešto se pokvarilo. Pričali smo, upoznali se, makar su se neki znali otprije s Majom i cure su zamolile da budemo s njima… Međutim ne možemo baš tri sata čekati, ipak moramo ići, onda su nam zamolile da ih povezemo do Zagreba. Tadašnji dečko Majin, današnji suprug je krenuo iz Zagreba, mi prema Zagrebu pa smo se našli na pola puta. Iako nismo imali mjesta u kombiju našli smo mjesta za njih…

A kao pravi tamburaši, najviše vole svirati i pjevati. S Draženom Žerićem Žerom snimili su duet Sjena sjećanja, no priznali su kako imaju i neostvarenih želja.

Sigurno bi s puno kolega voljeli imati duet, teško je odabrati, ali nekako mi Dalmatino leži. Oni mi se baš sviđaju i kao ljudi – otkrio je frontmen.

Bez puno problema odradili su izazov i slušatelje Happy FM-a razveselili prigodnim bećarcem koji su smislili u minuti.

Na Happy-u mi smo sada gosti, ne da Elvis da budemo prosti, ako može veselica proći drugi puta svi ćemo Vam doći…. i natjerali Elvisa da i on zapjeva – Vranci moji opet ću Vas zvati, ali zato kulen ćete dati…