Novosti

Nives Celzijus: Seks? Zaboravila sam kako izgleda obzirom da je bilo pradavno…

Nives Celzijus bila je ovotjedna gošća Special Happy Showa. Za sebe kaže da je prije svega glumica, a zatim pjevačica koja je radi učestalih snimanja glazbenu karijeru privremeno stavila malo sa strane. Osim toga Nives je i spisateljica i influenserica koja na društvenim mrežama ima gotovo milijun pratitelja. Na opću radost muških obožavatelja slušateljima Happy FM-a je otkrila da je slobodna, ali i da joj frajeri slabo i loše prilaze.

Nives je još kao mala djevojčica maštala kako će jednoga dana postati glumica.

Gluma je bio moj neki dječji san. U glumi imam priliku biti netko drugi, moj privatan život je poprilično dosadan, a kao uloga i neki lik zna biti jako uzbudljiv. Sada u seriji imam poprilično uzbudljiv i ljubavni život, nekada se zanesem i zaboravim da je u pitanju samo gluma‘.

Ni manje ni više – glumi curu nogometaša.

Čini mi se da su mi te uloge suđene – rekla je kroz smiješak.

Kada sam vidjela ulogu bilo mi je zapravo uzbudljivo i dodatno je nabildalo moj ego jer sam shvatila da glumim djevojku od 30-ak godina i da ću imati jednog mladog, uspješnog, potencijalno dobrog nogometaša i bilo je lijepo vratiti se u te neke trenutke iz prošlosti‘, otkrila je.

Konačno je predstavila i svoj glazbeni povratak s novom veselom pjesmom Migni, namigni čiji su autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić.

U pripremi je i dosta autorskih stvari, osim toga snimila je duet sa Sinovima Ravnice koji još nije objavljen, a želja joj je jednog dana snimiti duet sa Severinom, koju je uoči emisije srela u frizerskom salonu.

Otkrila je i da je s bivšim suprugom, nogometašem Dinom Drpićem u dobrim odnosima.

Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju, jer ne radi. Ja radim i meni je normalno s obzirom na to da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno i da imamo dvoje djece da ja to odradim sama. Nažalost, radi svojih svjetonazora sam bila doslovce napadnuta jednom prilikom, jer kao to nije tvoj novac nego novac tvoje djece…da ali ja njima nadomjestim sve što im je potrebno, njima ništa ne fali… Ja razmišljam na način da ću, ako mogu, pružiti svojoj djeci sve potrebno, bez pomoći muškarca‘.

O tome kakvi joj se muškarci sviđaju, kakve ulete danas muškarci imaju, o tome što je pričala sa Severinom uoči emisije te puno drugih pikanterija pogledajte ovdje: