Novosti

Minea: Uz prijetnju oružjem morala sam 15 puta zaredom pjevati Vrapce i komarce

U Special Happy Show 8. studenog uoči drugog Happy Festa stigla nam je uvijek draga gošća Minea. Vozeći se do našeg studija u autu joj je kao i uvijek bio upaljen Happy FM kojeg sluša jer se voli prisjećati djetinjstva, a pjesme joj bude nostalgiju te sjećanja na putovanja na more s mamom i tatom kao i prve dječačke izlaze na terase hotela.

Voditelj Elvis Mehičić pitao ju je kako živi, što radi, pronalazi li vremena za sebe u jurnjavi u kojoj živimo, a ispričala nam je i anegdotu vezanu uz pjesmu Vrapce i komarce koju do sada nije nikada ispričala.

Uz njoj njezinu najdražu pjesmu u karijeri Rano, bez dvojbe do danas je njezin neprikosnoven hit zauvijek ostao Vrapci i komarci pa kada prolazi cestom ljudi joj ne viču Minea već Vrapci i Komarci. Uz gomilu lijepih i komičnih uspomena na Vrapce i komarce, Minea nam je ispričala i jednu situaciju koje se ne voli prisjećati. Devedesetih, u poslijeratno vrijeme, imala je koncert u jednom domu prema Sisku. U gužvi i ludnici koja je nastala od nekadu se pojavio muškarac s oružjem u rukama. Bila je djevojka, koja se, kaže, bojala vlastite sjene. Vrapce i komarce morala je pjevati 15 puta zaredom. Nikada prije niti poslije nije imala takvu situaciju.

Društvene mreže ne voli jer je opterećuju, no trudi se biti koliko toliko aktivna. Uz dvije velike ljubavi, televiziju i glazbu uspije pronaći vremena za sebe, no ono što bi promijenila kod sebe je nedostatak organizacijskih skilova, a kao i svi, voljela bi da dan ima više sati.

Uvijek dotjeranu Mineu pitali smo izlazi li ikada ne dotjerana van. Kao prava horoskopska djevica, kaže nam Minea da je prava picajzla, stoga je vrlo rijetko možemo susresti nedotjeranu, naime uvijek zadovolji barem minimum: maskara i sjajilo na usnama.

Sa svojih 46 godina teško se povezuje, ne zna gdje su prošle, niti fizički niti psihički, a što se nje tiče stala je u tridesetima u kojima živi.

Kako je Minea odgovarala u našoj rubrici 5 u 30, što nam je ispričala o ljubomori i zavisti, o tome kakva je kada je ljuta, što je izbacuje iz takta, te koji joj je najveći kompliment možete uskoro poslušati i pogledati u njezinom gostovanju koje objavljujemo ovdje: