Novosti

Antonija Šola: planira vjenčanje u Las Vegasu, otkrila i što misli o Plekoviću i Milanoviću:

Gošća Special Happy Showa bila je tekstopisac, pjevačica i kantautorica Antonija Šola. Osim za sebe, otkrila je da rado piše i za svoje kolege i niže mnoge uspješne suradnje, od Tonija Cetinskog, Nine Badrić, Danijele Martinović, Zdravka Čolića,… Neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao pokojni Toše Proeski napisala je upravo Antonija radi čega uživa poseban status u Makedoniji. Osim glazbene karijere simpatična Antonija svoj je uspjeh ostvarila i glumačkim vodama. No, slušateljima Happy FM-a je otkrila svoje planove s ‘bračnim vodama’.

Upravo glazba spojila je simpatični glazbeni par – Antoniju Šolu i frontmena benda Ljubavnici Marija Regelja. Mario nam je nedavno bio u gostima i rekao je da tebe pitamo kada će svadba? – upitao je voditelj Elvis Mehičić.

O tome pišemo i pjevamo, pa moramo i pričati…kako ono ide od Rozge ona pjesma…udajem se srećo moja ove subote, ali više nije moderno ni subotom…nego utorak, srijeda‘…,našalila se Antonija.

I slušateljima Happy FM-a otkrila da nije za velike i tradicionalne proslave.

Mi smo se dogovorili u Las Vegasu, pošto sam ja fan Elvisa, planiramo neki Vegas, već smo lagano počeli planirati…problem nam je što ja imam strah od letenja…ali neki tulum definitivno’.

Dok ne smišlja planove za vjenčanje, Antonija piše i snima nove pjesme, a spremna je i za nešto novo.

Ja sam uvijek za duet, jako volim suradnje i autorske i pjevačke tako da svakako bih voljela neki ženski duet, to nisam imala koliko se sjećam… Od naših s Lanom Jurčević, Vesnom Pisarović, Danijelom Martinović ili bilo bi fora, baš fora s Nedom Ukraden’.

Iza nje su izazovne, ali i mnoge uspješne suradnje, od napisanih hitova za Tonija Cetinskog, Ninu Badrić, Danijelu Martinović, Zdravka Čolića,… Neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao pokojni Toše Proeski napisala je upravo Antonija radi čega uživa poseban status u Makedoniji.

Nitko nije prorok u svom selu, je li se tako nekako kaže? Uvijek te malo više vole znaš malo dalje, tako da kada dođem u Makedoniju obaviješten je predsjednik, vjerski poglavar, svi, čeka te auto s osiguranjem…

Jedan od najljepših nastupa u karijeri dogodio se upravo u Makedoniji, ispred 70 tisuća ljudi.

Taj cijeli događaj je bio toliko divan, ja to često prepričavam. Tamo je bila i Josipa Lisac, Nina Badrić, Boris Novković, osjećaj je bio fantastičan, nestvaran, kao kada izađeš iz filma pa se vratiš. Bilo je savršeno, još i sada se sjećam atmosfere u cijelom gradu, bio je Dan državnosti u Makedoniji’.

Ekipa Happy FM-a gošći je zadala izazov da nabroji tri pozitivca i tri negativca s javne scene, malo je reći da je odgovorima iznenadila.

Izbornik Dalić, predsjednik Milanović – smiješan je, jako je smiješan i Danijela Martinović’.

Plenković mi se ne sviđa, Danijela Trbović nikad me nije pozvala u emisiju ovu koju sada ima…i od negativnih još…Alen Prelec moj načelnik općine. Mislim da može puno bolje voditi općinu, imam puno prigovora – od ceste, asfalta, kanalizacije…